Après-ski

De après-ski in Val Thorens wordt beschouwd als de beste in Frankrijk. Zo kun je in de middag al beginnen op het terras van La Folie Douce waar DJ's lekkere muziek draaien waardoor er vaak een groot feest ontstaat. In Val Thorens vind je 40 après-ski gelegenheden waaronder verschillende Nederlandse bars, cocktailbars, karaoke bars en discotheken. Er is na het skiën dus genoeg keuze voor veel gezelligheid en big-party's.

Feest bij La folie Douce in Val Thorens
Feest bij La folie Douce in Val Thorens

Starten in de kroeg, eindigen in de nachtclub

Vanaf twee uur 's middags tot in de late uurtjes is het feest in de cafés van Val Thorens. Je kunt er rekenen op de beste muziek, de leukste barmedewerkers en nog veel meer! Veel cafe's zijn open tot twee uur 's nachts, daarna gaat het door in de discotheken waarvan Le Malaysia een echte aanrader is (skikleding is hier niet gewenst). Naast 31 barren en 3 nachtclubs zijn er nog een bioscoop, bowlingbaan en 50 restaurants. Après-ski kaart bekijken

Après-ski toppers Val Thorens

360 bar

Chalets de Thorens
360 bar
tip
Net boven de ingang van de Moraine & Portette skiliften vind je de 360 Bar. Vanaf 14:00 gaat het volume van de speakers harder, en begint de après-ski tot leven te komen.

La Folie Douce

La Folie Douce
The greatest
De vetste feesten buiten op het terras ontstaan elke middag bij La Folie Douce in Val Thorens. Vanaf 14:00 uur kun je hier uit je dak gaan met goede DJ's en vette muziek.

Bowling Val Thorens

Bowling Val Thorens
Het is natuurlijk geen echte après-ski, maar het is wel een super gezellige activiteit voor vrienden en familie. Er kan worden gebowld en gebiljart tot 2 uur in de nacht!

Le Malaysia

Le Malaysia
De place to be is Le Malaysia, de grootste nachtclub van de Alpen! Hier kun je onder het genot van een drankje tot in de late uurtjes genieten van de beste muziek. Er zijn regelmatig optredens van bekende DJ's als Nicky Romero, Afrojack, Calvin Harris en nog veel meer! Malaysia is elke avond geopend van 22:00 tot 4:00....

Le Monde

Le Monde
Le Monde is een Nederlandse bar waar je dan ook Nederlandse après-ski hits kunt verwachten. Tot ongeveer 2 uur in de nacht gaat de après-ski door.

Dutchweek 2018 Val Thorens

Dutchweek 2018 Val Thorens

Val Thorens
Party Arrangement
  • Al jarenlang de feest-traditie met een gouden randje!
  • het Franse mekka voor de skiër en de après-skiër!
  • 28 t/m 5 mei 2018
  • Overnachtingen inclusief skipas
Bekijk Bekijk
v.a. € 275,- per persoon