Feest vieren in al zijn facetten

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski

De après-ski in Val Thorens wordt beschouwd als de beste in Frankrijk. Zo kun je in de middag al beginnen op het terras van La Folie Douce waar DJ's lekkere muziek draaien waardoor er vaak een groot feest ontstaat. In Val Thorens vind je 40 après-ski gelegenheden waaronder verschillende Nederlandse bars, cocktailbars, karaoke bars en discotheken. Er is na het skiën dus genoeg keuze voor veel gezelligheid en big-party's.
# Check de goedkoopste appartementen

Tip
Val Thorens - 73440 - Les Belleville

360 Val Thorens

Net boven de ingang van de Moraine & Portette skiliften vind je de 360 Val Thorens. Vanaf 14:00 gaat het volume van de speakers harder, en begint de après-ski tot leven te komen.

The Greatest
piste Plein Sud - 73440 Val Thorens

La Folie Douce

De vetste feesten buiten op het terras ontstaan elke middag bij La Folie Douce in Val Thorens. Vanaf 14:00 uur kun je hier uit je dak gaan met goede DJ's en vette muziek.

Place de l'arche - Grande Rue - 73440

Bowling Val Thorens

Het is natuurlijk geen echte après-ski, maar het is wel een super gezellige activiteit voor vrienden en familie. Er kan worden gebowld en gebiljart tot 2 uur in de nacht!

Residence Les Glaciers - 73440 - Val Thorens

Le Monde

Le Monde is een Nederlandse bar waar je dan ook Nederlandse après-ski hits kunt verwachten. Tot ongeveer 2 uur in de nacht gaat de après-ski door.

Rue de Caron - 73440 - Les Belleville

Le Malaysia

De place to be is Le Malaysia, de grootste nachtclub van de Alpen! Hier kun je onder het genot van een drankje tot in de late uurtjes genieten van de beste muziek. Er zijn regelmatig optredens van bekende DJ's als Nicky Romero, Afrojack, Calvin Harris en nog veel meer! Malaysia is elke avond geopend van 22:00 tot 4:00....