Les Menuires Dorp

Bruisende Aprés-ski

Les Menuires

Les Menuires staat bekend om zijn uitgestrekte pistes binnen Les 3 Vallées en is na Val Thorens de meest populaire plaats in Les 3 Vallées onder de Nederlandse wintersporters.

Les Menuires (1.850m)

De pistes van Les Menuires zijn geschikt voor alle niveaus met pistes speciaal ontwikkeld voor beginners en kinderen. Beste periode om dit resort te bezoeken is vanaf medio december tot medio april. Les Menuires is een betaalbare bestemming in Les Trois Valées met een goede prijs- en kwaliteitverhouding.

Top 5 Appartementen

Dit zijn de vijf meest geboekte appartementen in Les Menuires.

Appartementen en chalets

Kindvriendelijk

Family Plus Mountain is een Frans keurmerk dat gezinnen met kinderen de garantie geeft dat er kwalitatief hoge faciliteiten beschikbaar zijn in Franse toeristische resorts. Les Menuires heeft al jaren dit keurmerk aan zich weten te binden. Dit betekent dat er uitstekende voorzieningen zijn voor een skivakantie met jonge kinderen. Denk bijvoorbeeld aan aangepaste skipasprijzen, kinderopvang en kinderclubs. Op de piste zelf zijn er beginnersterreinen, lopende banden, tapijten, stoeltjesliften en gondels speciaal aangelegd zodat kinderen ze gemakkelijk en veilig kunnen bereiken. Zo kan het hele gezin genieten!

Plattegrond