Val-Thorens Landschap

Het meest unieke skiresort van Europa!

10 redenen om Val Thorens te bezoeken

Wie in Val Thorens is geweest kan het beamen. Volgens ons zijn dit dé 10 smaakmakers van het bijzondere skiresort Val Thorens. Als je er éénmaal bent geweest wil je zeker een keer terug.

1. Hoogste resort Europa
Val Thorens is het hoogste resort in Europa, gelegen op 2.300 meter. Met de top op 3.230 m ben je gedurende het hele winterseizoen verzekerd van perfecte sneeuwcondities.

2. Toegangspoort Les 3 Vallées
Val Thorens is de toegangspoort tot het reusachtige skigebied Les 3 Vallées waar je meer dan 600 km piste tot je beschikking hebt. Geen dag is hetzelfde!

3. Ski-in ski-out
Nagenoeg alle accommodaties staan op of naast te piste waardoor je volgens het ski-in ski-out principe altijd van een naar je accommodatie kunt skiën.

4. Zonnige ligging
Val Thorens ligt op een zonnige en westelijk georiënteerde berg met schitterende uitzichten.

5. Allround
Val Thorens biedt het complete pallet voor beginnende en ervaren wintersporters. Ontelbare pistes voor ieder niveau, off-piste mogelijkheden, funslope, snowpark, en vele winterse activiteiten voor actie en avontuur zoals rodelen, MTB download, airbag jump en nog veel meer. pistekaart »

6. Eten en drinken
Het resort heeft in totaal 40 barretjes en 60 restaurants waardoor kiezen bijna onmogelijk wordt. Maar zeker is dat je natje en droogje op gepaste wijze worden geserveerd.

7. Accommodatie aanbod
Er zijn zoveel accommodaties waaruit je kunt kiezen waardoor er voor iedereen wat passends te vinden is. Nederlandse touroperators en wintersport specialisten kennen er al jaren de weg en bieden voordelige accommodaties inclusief skipas en ook busvevoer aan.

8. Familievriendelijk
Als houder van de prestigieuze ‘family Plus Award’ is Val Thorens ideaal voor families met een overdaad aan activiteiten en faciliteiten voor iedereen.

9. Après-ski
Après-ski, feesten op de piste, uitgaan en het nachtleven in Val Thorens kennen zijn gelijke niet in de Alpen. In grotere nachtclubs zoals de Malaysia komen regelmatig nederlandse dj’s met bekende namen om te zorgen dat iedereen los gaat!

10. Afwisselend landschap
Adembenemende uitzichten, skiën langs gletsjers, kilometer ver kijken, de mooiste rotsformaties -  het landschap zal je iedere keer verbazen. Geniet tijdens een skitocht van de afwisseling, de natuur en schiet de mooiste plaatjes en de vetste selfies.